Ag bruker FPS Kranservice til alt som skal heises

FPS Kranservice og Ag

FPS Kranservice har et stort utvalg av kraner, og tilbyr utstyr og personell som kan løse alt av oppdrag for Ag Entreprenør.

– Vi har brukt FPS Kranservice til alt fra gapahuker som skal flyttes til heising av takstoler, takstein og containere. De har blitt involvert i utallige av våre prosjekter opp gjennom årene, sier Bjerke.

− FPS Kranservice er en profesjonell og pålitelig aktør som vi har benyttet oss av i en årrekke. De har hjulpet oss ved flere av våre siste prosjekter, blant annet på Skinnarberga, det nye høydebassenget på Lafteråsen og på det nye renseanlegget i Svene, forteller Bjerke.

Bygger nytt vaskeri over det gamle

Vaskeriet Rentx har vokst seg ut av det gamle bygget på Moane. Ag Entreprenør og FPS Kranservice hjelper til med å bygge nytt og moderne bygg på samme tomt.

− Det som er litt artig med dette prosjektet er at nytt vaskeri utvides og bygges rundt og over det gamle bygget. Alt dette gjøres samtidig som det gamle vaskeriet fortsatt er i full drift. Det er slike faktorer som gjør nettopp dette prosjektet spennende, forklarer daglig leder i FPS Kranservice, Jørgen Leander.

─ Det nye Rentx-bygget blir bygget som en frittstående stålkonstruksjon og her har vi bidratt med å løfte både stålbjelker, betongelementer til gulvene, tak og- veggplater, utdyper Leander.
 

– Det er stor bredde i oppdragene vi løser for Ag Entreprenør, og jeg opplever at vi har et godt samarbeid, sier han.
 

FPS Kranservice og Ag
1 svar

Comments are closed.