Nyhet! ALMAC Multi-Loader 6.0 med kran

ALMAC Multi-Loader 6.0 med kran

Vårt nyeste «familiemedlem» – Almac Multi-Loader 6.0 med 4.1 kran som er en såkalt «Tracked Carrier» eller beltegående transportbord på norsk. Denne maskinen kan laste opptil hele 6 tonn (5,5t med kranen påmontert) og fremdeles bare «belte» av gårde i bakker og ulendt terreng evt. innvendig i bygg der adkomst med større redskap eller maskiner er umulig. Den forserer hellinger opptil 20 grader fremover og 15 grader sidelengs, så allsidigheten er det ikke noe å si på. På toppen av at den klarer å ta seg frem på mange steder, så har den et selvnivellerende lastebord/plattform, som gjør at lasten til enhver tid holder seg i stor grad relativt vannrett.

I tillegg så har den en avtagbar kran som har løftekapasitet på 990 kg (avhengig av utlegg og vinkel), og utlegg på opptil 4,3m og med en krokhøyde på opptil ca. 7 meter så kan denne gjennomføre både lasting og lossing, eller montasje på egen hånd der dette lar seg gjøre.

Utover det som allerede er nevnt så er denne hybrid og har både dieselmotor og batteridrift, som enkelt kan byttes om på med fjernbetjeningen. Den har også merkefrie belter som gjør innendørs kjøring til en lek, og lager i utgangspunktet ikke stygge merker på underlaget. Dette er testet med denne maskinen på Operahuset i Oslo der den har blitt brukt til montasje.

Vi samarbeider jo tett med Fiskum Plate og Sveiseverksted, så evt. stativer eller holdere som skulle behøves for at det nettopp skal la seg gjøre å kunne bruke denne maskinen for et oppdrag som du kanskje skulle ha kan vi selvsagt få produsert ved behov. Denne maskinen har så definitivt flere muligheter enn begrensninger og kommer til å overraske deg.

Ta kontakt for info og evt. for å avtale befaring ved behov. Vi har mannskap som kan ordne jobben for deg, evt. så kan eget personell på bedriften deres læres opp i bruk av denne maskinen ved langtidsutleie, så gir den dere kanskje enda mer fleksibilitet.

Kundekontakt kran / transport

Daniel Indgjerd Svenskerud

Mob: 949 71 816 / daniel@fiskum-sveis.no